×

HABERLER & ETKİNLİKLER

Anasayfa Haberler & Etkinlikler anamur çilek üreticilerinin yeni paydaşı: genta
Anamur çilek üreticilerinin yeni paydaşı: GENTA

Mersin bölgesinde başbayilik yapan Cabbar Şahin’in yönetimindeki ŞAHİN TİCARET ekibiyle birlikte hazırlanan toplantında GENTA, Anamur bölgesi çilek üreticileriyle bir araya geldi.

Organizasyonda GENTA Teknik Satış Müdürü Gökçe Atalay, üreticilere çilek yetiştiriciliği ile ilgili teknik bilgiler içeren bir sunum yaptı. Sunum sonrasında ise Atalay, üretici, bayi ve tüccarların çilek yetiştiriciliğine ilişkin merak ettiği önemli soruları yanıtladı. Çilek üreticilerinin yaşadığı sorunların tartışıldığı toplantı, tüm katılımcılılar açısından oldukça verimli geçti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÇORUM’DA TARLALARA GÜN DOĞUYOR

Cengiz Kart, verim, yağlılık oranı ve kuruma özellikleri açısından tüm beklentilerini karşılayan GENTA’nın ayçiçek tohumu SUNITA’ya olan ilginin nedenlerini anlatıyor.

BADEM AĞAÇLARI GENTA’YA EMANET

Şanlıurfa’da kuru tarımın yanında badem tarımı ile de uğraşan üretici Nuri Günbeyi, üretimde verimini düşüren olumsuzlukları düzenli bitki besleme yaparak gideriyor. 

ORTADOĞU PAZARINDA GENTA RÜZGÂRI

Türkiye pazarından sonra Ortadoğu pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen GENTA, bu pazara yönelik çalışmalarının meyvelerini topluyor.