×

HABERLER & ETKİNLİKLER

Anasayfa Haberler & Etkinlikler genta ile çim sezonu asıl şimdi başlıyor!
GENTA ile Çim Sezonu Asıl Şimdi Başlıyor!

Futbol ve golf başta olmak üzere çim odaklı spor liglerinin start aldığı şu günlerde GENTA, yüksek kaliteli çim tohumları, yavaş salınımlı çim gübreleri, kesintisiz teknik hizmeti ve çim saha uzmanları ile sezonu açmaya hazır.

Birleşik Krallık’tan, çim uygulamaları şirketi SIS (Support in Sport) ile süregelen iş ortaklığı vesilesiyle GENTA, bu yıl Atatürk Olimpiyat Stadı, Galatasaray TT Arena, Trabzonspor Avni Aker, Eskişehir Atatürk Stadyumu ve Gaziantep Arena gibi tüm Türkiye çevresindeki stadyumların yanı sıra Türkiye’de ilk defa yüksek kaliteli hibrit çim uygulamasının yapıldığı Beşiktaş Vodafone Arena’da da saha uzmanlarını ve futbolcuları mest etmeye devam edecek. Ayrıca, Türkiye’de golfün kalbinin attığı Antalya-Serik bölgesindeki 12 golf sahasının 9’u ile çalışan GENTA; Antalya Golf Resort, Robinson Golf Club, Gloria Golf Club, National Golf Club, Titanic Golf Club gibi PGA Şampiyonaları’nın yapıldığı önemli golf sahalarına, yeni sezonda da çim tohumu tedarik etmeye devam edecek. Sportif çim uygulamalarının yanı sıra peyzaj ve karayolları projelerinde de atılımlar yapan GENTA; Orhangazi Köprüsü Peyzaj Alanları Projesi, 3. Köprü Karayolu Peyzaj Alanları Projesi ve yurtdışında sürdürdüğü geniş ölçekli projeler ile yeni sezonda da adını sıkça duyuracağa benziyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÇORUM’DA TARLALARA GÜN DOĞUYOR

Cengiz Kart, verim, yağlılık oranı ve kuruma özellikleri açısından tüm beklentilerini karşılayan GENTA’nın ayçiçek tohumu SUNITA’ya olan ilginin nedenlerini anlatıyor.

BADEM AĞAÇLARI GENTA’YA EMANET

Şanlıurfa’da kuru tarımın yanında badem tarımı ile de uğraşan üretici Nuri Günbeyi, üretimde verimini düşüren olumsuzlukları düzenli bitki besleme yaparak gideriyor. 

ORTADOĞU PAZARINDA GENTA RÜZGÂRI

Türkiye pazarından sonra Ortadoğu pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen GENTA, bu pazara yönelik çalışmalarının meyvelerini topluyor.