×

HABERLER & ETKİNLİKLER

Anasayfa Haberler & Etkinlikler genta mısır üreticileri ile kahramanmaraş’taydı
GENTA mısır üreticileri ile Kahramanmaraş’taydı

GENTA mısır üreticileri ile Kahramanmaraş’taydı Kahramanmaraş bölgesi mısır üreticileri, GENTA ve Vilmorin Anadolu Tohumculuk’un (VAT) düzenlediği mısır toplantısında bir araya geldi.

GENTA ve VAT şirketleri Güneydoğu Bölge ekibinin, bölgede bayilik yapan Ozansan Tarım’dan Sefer Ozan ile birlikte organize ettiği toplantı, Şubat ayında Kahramanmaraş’ta düzenlendi. Bölgenin lider üreticilerinin katıldığı toplantıda mısır yetiştiriciliğiyle ilgili konular ele alındı ve yeni çeşitlerin tanıtımı gerçekleştirildi. Bununla birlikte toplantıda GENTA Teknik Satış Müdürü Gökçe Atalay tarafından üreticilere mısır yetiştiriciliğinde yaşanan sorunlar ve GENTA’nın spesifik ürünlerinin bu durumlara nasıl çözümler sunduğu üzerine bilgi paylaşıldı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ÇORUM’DA TARLALARA GÜN DOĞUYOR

Cengiz Kart, verim, yağlılık oranı ve kuruma özellikleri açısından tüm beklentilerini karşılayan GENTA’nın ayçiçek tohumu SUNITA’ya olan ilginin nedenlerini anlatıyor.

BADEM AĞAÇLARI GENTA’YA EMANET

Şanlıurfa’da kuru tarımın yanında badem tarımı ile de uğraşan üretici Nuri Günbeyi, üretimde verimini düşüren olumsuzlukları düzenli bitki besleme yaparak gideriyor. 

ORTADOĞU PAZARINDA GENTA RÜZGÂRI

Türkiye pazarından sonra Ortadoğu pazarında da söz sahibi olmayı hedefleyen GENTA, bu pazara yönelik çalışmalarının meyvelerini topluyor.